Një i moshuar i dha shoferit të taksisë 16.000 dollarë por nuk do të besoni pse ai nuk pranoi t’i merrte tërë ato para!

Të moshuarit shpesh janë viktima të një numri të panumërueshëm mashtrimesh.

Një rast i tillë u zbulua jashtë Londrës, ku një burrë i moshuar zbrazi gjithë llogarinë e kursimeve pasi mori një telefonatë nga të përhershme që pretendonin të ishin policia duke hetuar “mashtrimin e bankave”.

I ishte thënë të vinte paratë në një kuti dhe ta dërgonin tek kjo adrese me një taksi. Ai bëri ashtu siç i ishte thënë, sepse nuk donte asnjë problem.

Por shuma e pabesueshme prej £ 12,000, ose rreth $ 16,091 në monedhën amerikane, ishin të gjitha paratë që ai kishte për emrin e tij.

Policia shpjegoi se këto mashtrime janë shumë të zakonshme te të moshuarit.

Barry është me fat që shoferi I taksisë e kuptoi situatën ku ndodhej I moshuari dhe njoftoi policinë dhe shpëtoi nga telashet.

I moshuari është pafundësisht mirënjohës ndaj shoferit të taksisë dhe e përshkroi atë si një “njeri të mrekullueshëm”.
Ai shtoi se të dy ishin tani “shumë, shumë miq të mirë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *