SubhanAllah A e ke ditur ?

Pejgamberi sal Allahu alejhi we selam ka thënë se një burrë i dha ujë një qeni të etur, ndaj dhe Zoti ia fali gjynahet. Profeti Muhamed është pyetur: “O i dërguari i Allahut a shpërblehemi ne për mirësinë ndaj kafshëve?” Ai u përgjigj: “Njeriu shpërblehet për çdo mirësi që i bën çdo krijese.”
Buhariu dhe Muslimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *