Largimi i frikës dhe mbrojtja nga shejtanët e mallkuar përmes kësaj lutje kur’anore

Largimi i frikës dhe mbrojtja nga shejtanët e mallkuar përmes kësaj lutje kur’anore
Largimi i frikës dhe mbrojtja nga shejtanët e mallkuar përmes kësaj lutje kur’anore.

وَقُل رَّبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ وَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَن يَحْضُرُونِ

Dhe thuaj : O Zoti im, unë kërkoj mbrojtjen Tënde prej ngacmimeve të shejtanëve!

Dhe kërkoj ndihmën dhe mbrojtjen Tënde që ata të mos më afrohen!

Kaptina El Muminun – 97/98

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *