Lutjet qe te ndryshojne jeten.

Lutjet qe te ndryshojne jeten

– O Allah na hap dyert e meshires tende.
– O Allah na i zbut syte me lote te besimit.
– O Allah na i zbut zemrat tona me embelsite e Imanit.
– O Allah m’i lidh veprat e mira ne zingjir te pazgjidhur per te cilat do te kapem.
– O Allah me jep meshiren dhe faljen tende te kerkoj shpetim nga çdo mekat, dhe perfitim nga çdo pune e mire…

Per me shum lutje tjera degjoni videon me poshte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *